Vrienden van de harmonie

De 'Vrienden van de harmonie' is een groep ondernemers en privépersonen die onze harmonie een warm hart toedragen. Jaarlijks doen zij een donatie ten goede van onze vereniging. Wij betrekken de Vrienden bij de activiteiten van onze vereniging en in ruil voor hun donatie ontvangen zij jaarlijks een klein dankjewel, zoals vrijkaartjes voor concerten.

Draag jij Harmonie St. Caecilia ook een warm hart toe en wil je de vereniging financieel steunen met een jaarlijkse bijdrage? Word dan ook 'Vriend van de harmonie'! Laat hieronder je gegevens achter en het bestuur neemt contact met je op. 

Wil je eenmalig een donatie doen? Ook dat kunnen wij enorm waarderen. Daarvoor kun je gebruik maken van ons bankrekeningnummer NL06 RABO 0147 5994 15 of gebruik deze link om online een betaling te doen naar onze Rabo-rekening.

Even goede vrienden

Naast de Vrienden die hierboven zijn genoemd, wordt onze vereniging ook ondersteund door een hoop andere personen. Zo hebben we meerdere ‘steunende leden’ en mogen we rekenen op een trouwe groep vrijwilligers die meehelpen bij allerlei activiteiten. Hun werkzaamheden zijn zeer divers: van oud papier ophalen en loten verkopen tot het voorbereiden van en ondersteunen bij concerten en andere activiteiten. Ook zij zijn Vriend van onze vereniging. 

Lijkt het je leuk om op deze wijze een steentje bij te dragen aan een van de oudste verenigingen van Simpelveld? We horen heel graag van je, laat hieronder je gegevens achter en je krijgt van het bestuur een bericht! 

Word ook vriend!

Als je vragen hebt over de Vrienden van de harmonie, gebruik ook dan het formulier hieronder en leg je vraag duidelijk uit in het tekstvak. 

Vul a.u.b. alle verplichte velden in.
Vul a.u.b. alle verplichte velden in.
Vul a.u.b. alle verplichte velden in.

Logo Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Contactinformatie

Kanthuisstraat 41
6369 SM Simpelveld
T: 06-4916 0841
E: info@harmoniesimpelveld.nl

Contactformulier

Privacy Policy

 

Verenigingslokaal

Partycentrum Oud Zumpelveld
Irmstraat 23
6369 VL Simpelveld
T: 045-544 14 95
W: www.oud-zumpelveld.nl