Jeugdorkest De Notenkrakers

Muziek maken is leuk maar samen muziek maken is het állerleukst! 

Na ongeveer een jaar tot anderhalf jaar muziekles zijn onze leerlingen klaar voor de volgende stap: meespelen in Jeugdorkest De Notenkrakers! Tijdens de wekelijkse repetitie leren de jonge muzikanten op een leuke en ontspannen manier om samen muziek te maken. De muziek die het jeugdorkest speelt is toegespitst op het niveau en de beleefwereld van de muzikanten en varieert van klassiek tot pop.

De Notenkrakers

Het jeugdorkest geeft een aantal keren per jaar een eigen concertje, bijvoorbeeld tijdens de leerlingenuitvoering of op concertmiddagen voor jeugdorkesten uit de regio. Ook krijgen de leerlingen ieder jaar de kans om samen met het ‘grote’ harmonieorkest te spelen tijdens een uitvoering.

Daarnaast worden er door het jaar heen ook andere, niet-muzikale activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Denk aan een film- of spellenmiddag of een bezoek aan een attractie in de buurt.

De Notenkrakers repeteren wekelijks onder leiding van de dirigent in ons verenigingslokaal Oud Zumpelveld. Het jeugdorkest staat onder de leiding van Jenny Leerschool. 


Logo Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Contactinformatie

Kanthuisstraat 41
6369 SM Simpelveld
T: 06-4916 0841
E: info@harmoniesimpelveld.nl

Contactformulier

Privacy Policy

 

Verenigingslokaal

Partycentrum Oud Zumpelveld
Irmstraat 23
6369 VL Simpelveld
T: 045-544 14 95
W: www.oud-zumpelveld.nl