Nieuws

Wij vieren onze 140e verjaardag!

Vanwege het 140-jarig jubileum van Harmonie St. Caecilia Simpelveld geeft de harmonie een Verjaardagsconcert waarmee ze die 140 ste verjaardag viert met de bezoekers.

Vanwege het 140-jarig jubileum van Harmonie St. Caecilia Simpelveld geeft de harmonie een Verjaardagsconcert waarmee ze die 140 ste verjaardag viert met de bezoekers. In Partycentrum Oud Zumpelveld blaast de harmonie op zaterdag 4 november vanaf 20:00 uur (zaal open 19:30 uur) niet alleen ál haar kaarsjes uit, maar ook de zaal vol met een publieksvriendelijk programma. Samen met Harmonie St. Catharina Lemiers, zangeres Imke Heitzer, De Naatsbrackeleare en Caecilia’s eigen solist Ton Claessens (euphonium) ‘hangt’ de harmonie een avond lang een reeks ‘slingers’ op: licht klassiek, pop, cabaret én mooie ballads. De Naatsbrackeleare nemen - naast hun cabareteske en muzikale inbreng – de presentatie voor hun rekening.

Tijdens het concert gaat Imke Heitzer samen met de harmonie enkele wereldberoemde ballads en zanghits vertolken. Met trots presenteert St. Caecilia deze zangeres van formaat. Imke Heitzer is een muzikaal multi-talent met stevige wortels in de regio én de blaasmuziekcultuur, dus de keuze voor haar lag eigenlijk voor de hand. Bovendien heeft ze een fantastische stem en stageperformance. Nog trotser is de harmonie op getalenteerde muzikanten uit eigen gelederen. In The Green Hill, een werk vol met rustige en opzwepende Keltische melodieën, gaat euphonium- speler Ton Claessens laten horen hoe mooi én afwisselend een groot koperinstrument klinkt. De harmonie zelf trakteert de bezoekers verder op een geweldig muzikaal programma: een variatie aan muziekgenres zal elkaar opvolgen, van de aanstekelijke discomuziek van de Bee Gees tot de wereldberoemde Can Can en van Shostakovich tot Tina Turner. Het harmonieorkest wordt gedirigeerd door dirigenten Paul Oligschläger en Loek Paulissen. Het Verjaardagsconcert wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Simpelveld.

Het concert is al geruime tijd uitverkocht. Heb je kaarten, maar ben je toch verhinderd? Neem dan contact met ons op via info@harmoniesimpelveld.nl , dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken! Verjaardagsconcert 140 jaar Harmonie St. Caecilia Simpelveld | zaterdag 4 november | aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur | Partycentrum Oud Zumpelveld, Irmstraat 23, Simpelveld.


Logo Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Contactinformatie

Kanthuisstraat 41
6369 SM Simpelveld
T: 06-4916 0841
E: info@harmoniesimpelveld.nl

Contactformulier

Privacy Policy

 

Verenigingslokaal

Partycentrum Oud Zumpelveld
Irmstraat 23
6369 VL Simpelveld
T: 045-544 14 95
W: www.oud-zumpelveld.nl