Activiteitenkalender

Lenteconcert met sopraan Kim Savelsbergh en St. Catharina Lemiers

Lenteconcert met programma voor en na de pauze.

Voor de pauze de mooiste werken uit de Italiaanse opera. Na de pauze gevarieerde lichte muziek.

i.s.m. Harmonie St. Catharina Lemiers en sopraan Kim Savelsbergh

20.00 uur, De Obelisk Vaals.

Op basis van de goede ervaringen die we in 2023 samen hebben opgedaan, gaan Harmonie St Catharina Lemiers en harmonie St. Caecilia Simpelveld op 20 april om 20.00 uur samen als één groot orkest een geweldig Lenteconcert verzorgen in de Obelisk in Vaals.
Speciale gast van deze avond is de Kerkraadse zangeres Kim Savelsbergh (sopraan). Samen met Kim spelen wij voor de pauze prachtige opera-melodieën uit beroemde Italiaanse opera’s van Puccini, Verdi en Bellini. Na de pauze brengen we een swingend programma van lichte jazz- en latinmuziek. Ook hierbij is Kims prachtige stem te horen.
Het Lenteconcert vindt plaats in de grote zaal De Obelisk in Vaals. Entreekaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij De Witte Bazar (Simpelveld), Café Oud Lemiers en De Obelisk/Brasserie Vols (Vaals) en online: Ticketwebsite Tickli

Logo Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Kanthuisstraat 41