Activiteitenkalender

Leerlingen-middag

Op zondag 3 maart kan de jeugd van Harmonie St. Caecilia weer van zich laten horen. Dan kunnen de muziekleerlingen van de vereniging aan ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden horen wat zij bij hun muziekdocent hebben geleerd. Ze zullen allemaal solo, samen met hun docent en/of met een collega muzikant een optreden verzorgen. De middag zal worden afgesloten met een concert van het eigen jeugdorkest De Notenkrakers onder leiding van dirigente Jenny Leerschool.

De middag begint om 14.00 uur en vindt plaats in De Toekomst aan de Irmstraat (ingang via het café van Oud Zumpelveld). Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.

Iedereen die interesse heeft om ook een instrument te leren bespelen is altijd van harte welkom bij Harmonie St. Caecilia. Kinderen (maar ook volwassenen) kunnen direct starten met les op een muziekinstrument naar keuze bij één van de professionele docenten van de harmonie. Mail gerust met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop gewoon binnen op de voorspeelmiddag!

Leerlingenmiddag 2022

Logo Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Contactinformatie

Kanthuisstraat 41
6369 SM Simpelveld
T: 06-4916 0841
E: info@harmoniesimpelveld.nl

Contactformulier

Privacy Policy

 

Verenigingslokaal

Partycentrum Oud Zumpelveld
Irmstraat 23
6369 VL Simpelveld
T: 045-544 14 95
W: www.oud-zumpelveld.nl