Familieconcert | Home

Na de prachtige Sprookjesconcerten van Hans & Grietje en Peter & de Wolf organiseren wij ook in 2015 weer een concert voor het hele gezin. Het concert staat deze keer helemaal in het teken van Disney! De tekenfilms van Disney staan bekend om hun prachtige muziek en die zal tijdens dit concert volop te horen zijn, van Sneeuwwitje tot Frozen. Naast het luisteren naar de bekende Disney-muziek, gespeeld door de harmonie zal er verder ook voldoende te beleven zijn voor de jeugdige bezoekers tijdens dit concert. Alle kinderen van groep 1 tot en met 3 van basisschool De Meridiaan worden uitgenodigd om mee te doen met het concert. De voorbereidingen daarvan vinden plaats tijdens speciale muzieklessen door een muziekjuffrouw van de harmonie. Daarnaast doen ook dansgroep Magic Rythm en het Simpelveld/Bocholtz's kinderkoor mee aan het concert.

Schrijf het concert in de agenda en houd onze site en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Belangrijke informatie in het kort:
Datum: zondag 5 juli 2015
Tijd: 15.00 uur