Directie

Paul Oligschläger

Harmonie St. Caecilia staat onder leiding van Paul Oligschläger. Paul Oligschläger is op 8-jarige leeftijd zijn loopbaan begonnen bij Fanfare Kunst en Vriendschap in zijn geboortedorp Partij-Wittem. Al op jonge leeftijd speelde hij in pop-bands en dans-orkesten zoals ‘Ted Brown & Company’. Op 16-jarige leeftijd kwam Paul als sopraan-saxofonist bij het Limburgs Saxofoon Kwartet. Na de middelbare school studeerde hij Algemene Muzikale Vorming en Harmonie/Fanfare-directie.

Het grootste deel van zijn muzikale loopbaan, van 1975 tot 2003, maakte Paul deel uit van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Daar speelde hij ook in het Dansorkest van de Marinierskapel en het Rotterdams Saxofoon Kwartet. Ook fungeerde hij jarenlang als jurylid bij diverse muziekbonden.

Als dirigent is Paul onder andere werkzaam geweest bij Fanfare Berg en Dal Slenaken, Harmonie Concordia Margraten en Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen. Momenteel dirigeert Paul de Fanfare Kunst en Vriendschap Partij-Wittem, Fanfare St. Caecilia Schinnen, Harmonie St. Agatha Eys en Harmonie St. Caecilia Simpelveld. Tevens is hij de muzikaal leider van de Mergelland Kapel en De Weissheimer.

Oud-dirigenten
Oud-dirigenten van het harmonieorkest, van recent naar ver verleden.