Harmonieorkest | Concertagenda

Gouden Paren concert

De gemeente Simpelveld zet jaarlijks de gouden bruidsparen van Simpelveld en Bocholtz in het zonnetje. Wij zijn heel erg vereerd dat de gemeente onze vereniging dit jaar heeft gevraagd om op deze feestelijke dag een concert voor deze bruidsparen te mogen verzorgen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een gevarieerd programma ingestudeerd in twee delen. In het eerste deel spelen wij klassieke muziek die bij iederen heerlijk in het gehoor ligt. In het tweede deel gaat de gashendel open en brengen wij feestelijke en swingende pop van nu en 50 jaar geleden!

Wilt u hierbij zijn en hoort u niet tot de gouden paren uit de gemeente Simpelveld? Dan moeten wij u helaas teleurstellen en kunt u niet komen luisteren naar dit concert. Maar wees niet getreurd, er komen nog meer gelegenheden om onze vereniging in actie te horen! Houd onze site in de gaten!

De concertagenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:

Gouden Paren-concert gemeente Simpelveld
Zondag 4 november, 9.30 uur, Partycentrum Oud Zumpelveld