Harmonieorkest | Concertagenda

2Gether in Concert 2.0

Na het grote succes van 2Gether in Concert in 2017 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Fanfare Kunst & Vriendschap Partij-Wittem en Harmonie St. Caecilia Simpelveld hebben elkaar daarom opnieuw opgezocht om als één orkest een fantastisch concert te gaan geven. De samenwerking van de twee orkesten van dirigent Paul Oligschläger zal ook nu weer tot een hoogtepunt komen met een programma dat barst van de energie in combinatie met sfeervolle rustpunten. Voor de pauze staat er prachtige klassieke en originele blaasmuziek op het programma waar de vonken van af vliegen. Na de pauze gaat pas echt het dak eraf met knallende en swingende lichte muziek.

Ook deze keer hebben de beide verenigingen de hulp ingeroepen van een geweldige zangeres en zanger. Sopraan Claudia Couwenbergh zal schitteren in klassieke aria’s en een vertolking uit het musicalrepertoire. Geralt van Gemert zorgt met zijn klasse en stijl voor de perfecte vertolking van Sinatra en andere mannelijke poplegendes. Samen zorgen zij voor de ultieme cross-over tussen pop en klassiek, het magische “Barcelona”, waarbij Geralt de tekst van Freddy Mercury en Claudia natuurlijk de rol van Montserrat Caballé op zich neemt. Uiteraard wordt dit allemaal begeleid door het grote orkest en combo van in totaal 60 muzikanten.

Het concert vindt plaats in de fanfarezaal ‘A ge Wienhoes’, Oude Heirbaan 7a in Partij-Wittem op zaterdagavond 11 mei. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten à 15 euro zijn te koop bij de bekende voorverkooppunten van beide verenigingen, namelijk Bakkerij Meessen in Partij of Juwelier Kicken in Simpelveld. Bestellen kan ook via onderstaande knop. Aan de avondkassa kosten entreebewijzen 17,50 euro.

De concertagenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:
  • Opluisteren communiemis; donderdag 30 mei; 10.00 uur; Remigiuskerk
  • Deelname Processie; zondag 16 juni; 10.00 uur; Simpelveld
  • Eindpresentatie Blazersklas en Klinkend Perspectief; zondag 23 juni; 11.00 uur; De Klimboom
  • Bevrijdingsconcert i.s.m. Heemkundevereniging De Bongard, Mannenkoor David en Kerk. Zangkoor Harmonia; zaterdag 14 september; 20.00 uur; Oud Zumpelveld
  • Halloweenconcert voor kinderen; zaterdag 2 november; 19.00 uur; Oud Zumpelveld
  • Caeciliafeest (H. Mis); zondag 1 december; 11.00 uur; Remigiuskerk
  • H. Mis Eerste Kerstdas; woensdag 25 december; 11.00 uur; Remigiuskerk